In de kijker: Bewegen in het bos

Bewegen in het bos is een sportles voor iedereen dat op een speelse en uitdagende manier fysiek actief wilt zijn, meer tijd in het bos wilt doorbrengen, en dit samen met anderen wilt doen (Covid-proof natuurlijk.)

De lessen vinden plaats van zondag 28/03 tot en met zondag 16/05, telkens van 10:00u tot 11:00u, op de picknickweide in het Hallerbos.

 

15€ per les, en met de opbrengst helpen we het groen en de natuur in onze buurt (Halle en omgeving) te onderhouden en uit te breiden.

 

Info & inschrijven via www.bewegeninhetbos.be

Plan boommarter in de kijker

Plan Boommarter is een initiatief dat zich al jarenlang inzet voor meer natuur in en rond Halle. Natuurpunt, natuurgidsen, Regionaal Landschap P&Z, Natuur en Bos en stad Halle werken mee.  

 

De naam van het project is geïnspireerd door de boommarter en zijn favoriet leefgebied. De boommarter heeft nood aan grote, goed verbonden bossen. Door het gebied van 2000 ha mooier en groener te maken kunnen er opnieuw boommarters leven. 

Activiteiten

17/10/2021 - Dag van de trage weg

Op de Dag van de Trage Weg zetten we graag realisaties i.v.m. trage wegen in de kijker. In Halle tonen we de transformaties aan het Zennepad en bezoeken we de trage wegen van Stroppen, waar eveneens heel wat ontwikkelingen plaatsvinden.

Lees meer »

Landschapswandeling in Lembeek

We vertellen over kleine landschapselementen die belangrijk zijn in het kader van ‘Plan Boommarter’, het veranderend landschap tengevolge van natuurlijke elementen en tengevolge van de mens.

Lees meer »

Nieuwsberichten


Al gehoord van Trooper? steun natuurpunt Halle

Iedereen koopt wel eens iets online. Wel, nu kan je natuurpunt Halle steunen bij jouw favoriete shops door via onze Trooperpagina te passeren.

Je betaalt hiervoor niets extra, zo simpel kan het zijn.

Bedankt!

www.trooper.be/natuurpunthalle